Vis TV 2014

8572
16 dec 2013

Op dit moment krijgen de kijkers van Vis TV op zondagmorgen weer alle herhalingen van dit jaar of te wel 2013 voorgeschoteld. Twee afleveringen waren al geweest en zondag volgt als het goed is aflevering 3.

Wie dit jaar nog niet alle afleveringen van Vis TV 2013 kon zien die krijgt dus alsnog de kans. En, anders is er nog altijd de DVD Vis TV 2013 en anders de DVD-Box met vier jaargangen Vis TV.

Wie daarentegen steeds heeft gekeken en nu vraagt wanneer eindelijk eens nieuwe afleveringen van ons populaire hengelsportprogramma van eigen bodem zijn te zien, die kunnen wij het volgende melden: Nieuwe series van Vis TV starten al 17 jaar lang altijd eind februari of begin maart. Ook komend jaar, al hebben wij van RTL nog geen exacte uitzenddata gekregen. Die, plus verdere informatie houden jullie nog van ons tegoed.

In ieder geval bestaat de nieuwe serie van 2014 ook nu weer uit 12 op zichzelf staande afleveringen van circa 25 minuten. Zonder al te veel uit de school te klappen kunnen we in ieder geval melden dat onze nationale troetelvis de karper sowieso drie keer aan bod komt. En verder natuurlijk allerlei leuke en spannende visserijen zoals winde op de korst, barbeel in één van ’s lands mooiste beken, makreel aan ultralicht materiaal waaronder de vliegenhengel en nog veel meer.

Op zeker weer een prachtige serie Vis TV, maar alleen nog even ruim twee maanden geduld.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide