Het karpergeweld gaat beginnen!

6846
10 jan 2014

De internationale kalender mag dan nog niet helemaal compleet zijn, toch start Sportvisserij Nederland met de inschrijvingen voor de TopCompetitie Karpervissen in 2014. Het WK was in eerste instantie toebedeeld aan Roemenië, maar dit gastheerschap is inmiddels teruggegeven.

Oktober is de maand van dit officiële wereldbal voor karpers, de locatie laat echter nog even op zich wachten.

Aan de Nationale Topcompetitie Karpervissen voor komend seizoen kunnen zesendertig koppels deelnemen. Anders dan afgelopen jaar, vormen de tien beste koppels van 2014 de nationale selectie waaruit de coaches de drie deelnemende duo’s voor het WK in 2015 kiezen. Voor het WK in 2014 zijn de nummers één tot en met drie van de ranglijst uit 2013 automatisch geplaatst. Een mooie uitdaging voor eenieder om zich komend seizoen zo hoog mogelijk op die ranglijst te vissen.

Voor de komende jaargang zijn de volgende weekenden met bijbehorend water geselecteerd:

  • 1e Topcompetitie 02, 03 en 04 mei in de Lage Vaart bij Almere (Trekweg)
  • 2e Topcompetitie 13, 14 en 15 juni in het Borgerswold, Veendam
  • 3e Topcompetitie 20, 21 en 22 september in de Otheense Kreek, Terneuzen
  • 4e Topcompetitie 24, 25 en 26 oktober in de Lage Vaart bij Almere (Trekweg)

De Topcompetitiewedstrijden worden gevist van vrijdag 18.00 uur (met twee uur voorbereiding) tot en met zondag 10.00 uur, veertig uur achtereen. Nadien zal de prijsuitreiking plaatsvinden in een naburige locatie. Door de sponsoren worden weer prachtige materiaalprijzen en karpervisreizen aangeboden terwijl de beste drie koppels een aantrekkelijke geldprijs als eindprijs krijgen.

Online inschrijven

Opgeven voor deze Topcompetitie Karpervissen kan middels onze website. Hier vind je het inschrijfformulier voor deelname alsmede de Algemene Voorwaarden en het Wedstrijdreglement.

We zien je inschrijving met belangstelling tegemoet en bedenk wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol is vol!

Sponsors:

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.