Studio Vis TV gemist? (video)

14282
27 jan 2014

Afgelopen zondag vond de eerste aflevering van Studio Vis TV plaats. Kijk hier de uitzending terug via RTL XL.

Je kunt hier de uitzending terugkijken op RTL XL:

De eerste reacties op social media zijn zeer positief. Wat vond jij ervan? Laat het weten op onze Facebookpagina, of aan @Marco_Kraal via Twitter (#studiovistv). We zijn benieuwd naar je reactie en alle tips en vragen zijn welkom!

Studio Vis TV

Zondag 26 januari ging om 10.00 uur Studio Vis TV van start. In dit nieuwe visprogramma op RTL 7 komen de laatste ontwikkelingen in de hengelsport, de beste visstekken en de nieuwste sportvisgadgets aan bod. Presentator Marco Kraal en sidekick Robert de Wilt ontvangen bovendien elke week een andere spraakmakende topvisser in de studio.

Deze mix staat garant voor de nodige kennis, een nuchtere kijk op de hengelsport en vooral veel visplezier en -humor. Bekende sportvissers die als gast aan tafel zullen schuiven, zijn o.a. Arnout Terlouw, Daan Verbruggen, Ed Stoop, Piet Vogel, Michiel Pilaar en Jan van Schendel. Zij zullen stevig aan de tand worden gevoeld over hun passie voor de sportvisserij. Daarbij komen hun meest bijzondere vangsten, visavonturen en de beste vistechnieken uiteraard ook aan bod. De opnames vinden plaats in het sfeervolle Sportviscentrum Het Plashuis (bij de Nieuwkoopse Plassen) dat speciaal voor Studio Vis TV is omgebouwd tot studio.

Link met Vis TV

Hoewel Studio Vis TV een compleet nieuw tv-programma is, bestaat er wel een link met het reguliere Vis TV. Met Studio Vis TV wordt tegemoetgekomen aan de behoefte van veel Vis TV-kijkers die meer uitleg over vistechnieken en -materialen willen. Daarnaast heeft het programma ook een relatie met Hét Visblad. Visbladredacteur Robert de Wilt zoomt elke week in op de belangrijkste ontwikkelingen op hengelsportgebied en de highlights die binnenkort in Hét Visblad worden behandeld. Andere vaste onderdelen zijn de Pro Line karper-top-drie, de dril van de week, en ook is er aandacht voor het werk dat de waterschappen verrichten voor behoud en verbetering van de visstand.

Kijken dus!

Studio Vis TV wordt vanaf 26 januari tot 16 maart iedere zondag omstreeks 10.00 uur op RTL 7 uitgezonden. Dat zijn in totaal dus acht afleveringen van deze nieuwe sportvis-talkshow die elk garant staan voor een half uur kijkplezier. Bovendien gaat Vis TV seizoen 2014 (alweer het negentiende seizoen op rij!) vanaf zondag 2 maart van start met een reeks van twaalf splinternieuwe afleveringen. De komende maanden biedt RTL 7 – de omroep die zich met onder meer het bekende voetbalpraatprogramma Voetbal International sterk profileert als mannenzender – dus weer volop visplezier.

Kijk voor meer informatie en het uitzendschema op www.sportvisserijnederland.nl en www.vistv.nl.

LEES OOK:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide