Kijktip: a.s. zondag Studio Vis TV afl. 2 (video)

5413
29 jan 2014

Wie graag op de hoogte blijft van alles wat er reilt en zeilt in sportvisland, doet er goed aan zijn of haar tv aanstaande zondag vanaf 10.00 uur af te stemmen op RTL 7. Dan wordt namelijk de tweede aflevering van Studio Vis TV uitgezonden. Deze keer is visgids Daan Verbruggen de studiogast bij deze hagelnieuwe sportvis-talkshow op de zondagochtend.

Presentator Marco Kraal en zijn vaste sidekick Robert de Wilt voelen ditmaal de goedlachse visgids Daan Verbruggen uit Purmerend aan de spreekwoordelijke tand. Deze geboren Amsterdammer heeft zich het snoekbaarsvissen vanuit de boot volledig eigen gemaakt. In de roofviswereld is de naam Daan Verbruggen dan ook zeker geen onbekende. Reden genoeg om deze roofviscrack zijn beste vistechnieken, kunstaasjes en andere trucs te ontfutselen. Al zijn we ook benieuwd naar zijn kijk op de snoekbaarsstand, de beste stekken, en uiteraard zijn drijfveer voor het gidswerk.

Check hier de promo alvast:


In de tweede aflevering zit roofviscrack Daan Verbruggen aan tafel bij Studio Vis TV

Vaste rubrieken

Waar Studio Vis TV natuurlijk in hoofdzaak draait om de gast van de week, ontbreken ook de andere vaste rubrieken niet. Denk hierbij aan de Pro Line karper-top-3, waarin we elke week de mooiste karperfoto’s behandelen die op de Facebookpagina van het boiliemerk Pro Line zijn geplaatst. Verder de vaste nieuwsrubriek waarbij sidekick Robert de Wilt elke week inzoomt op de nieuwtjes vanuit sportvisland. Ook is er iedere week aandacht voor het werk van de waterschappen, in het vaste onderdeel ‘Ons viswater’ (Unie van Waterschappen) en besluiten we iedere uitzending met de dril van de week.

Voor ieder wat wils

Een vrij vol programma natuurlijk, waarbij we in dat halve uurtje ook graag de diepte ingaan met onze studiogast. Afhankelijk van de studiogast zal daarbij de ene uitzending wat meer karpervissen aan bod komen, en de week daarna weer meer roofvissen, witvissen of zeevissen. Uiteindelijk komen alle sportvisdisciplines uiteraard ruimschoots aan bod. Het streven van de makers is om daarbij in het vervolg nog wat meer in te gaan op vistechniek. Zo wordt de kijker in de uitzending van komende zondag getrakteerd op een aantal supertips voor het succesvol snoekbaarzen.

Kijken dus!

De overweldigende hoeveelheid – hoofdzakelijk positieve tot zeer positieve – reacties op de eerste aflevering van Studio Vis TV (met avonturier Arnout Terlouw als studiogast) wijst erop dat er zonder meer behoefte is aan een tweede visprogramma naast het reguliere Vis TV (waarvan de herhalingen van seizoen 2013 overigens iedere zondagochtend, voorafgaand aan Studio Vis TV, op RTL 7 worden herhaald van 09.30 – 10.00 uur). En daarmee hebben we inmiddels een uur sportvis-televisie op de zondagochtend op de landelijke kijkbuis. Meer dan terecht, en een goede ontwikkeling!

Kortom: aanstaande zondag 2 februari, 10.00 uur, RTL 7, Studio Vis TV. Mis het niet!

En... op zaterdag 1 februari wordt om 16:30 uur op RTL7 de eerste aflevering herhaald.

Kijk hier voor meer informatie en het uitzendschema.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide