Studio Vis TV afl 3 gemist? (video)

6954
10 feb 2014

Afgelopen zondag was Michiel Pilaar te gast in Studio Vis TV. In de derde aflevering van deze nieuwe sportvis-talkshow vertelde Pilaar als fanatieke karpervisser over zijn visserij in zowel binnen- als buitenland en alle bijbehorende avonturen die hij tijdens deze vistrips beleefde.

-> Kijk hier de derde uitzending terug

Michiel Pilaar is in kringen van karpervissers geen onbekende. Hij schreef artikelen voor diverse hengelsportbladen, sportviswebsites en leverde een bijdrage aan het karperboek Woord van Zwijgen II. Ook maakt hij filmpjes voor diverse karperwebsites en samen met zijn vismaat Mark Hofman bracht hij de DVD ‘Pionieren in de Alpen’ uit. Tenslotte is hij een actief bestuurslid van De Karper Sportvisserij Nederland. Voldoende stof dus voor presentator Marco Kraal en sidekick Robert de Wilt – zelf allebei ook goed bekend met de karpervisserij – om eens wat dieper op in te gaan.

Avontuur en lol
Pilaar’s beste rigs, zijn mooiste vangsten en favoriete stekken en technieken; het komt allemaal aan bod in deze uitzending. Deze karpercrack doet zijn benadering van het karpervissen op de voor hem bekende, ludieke en humorvolle wijze uit de doeken – hij geniet niet voor niets een grote populariteit onder de jeugd. Naast de nodige interessante vistechnische informatie, kun je dus ook een hoop avontuur en lol verwachten in deze uitzending van Studio Vis TV. Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken zoals de Pro Line karper-top-3, ‘Ons viswater’ (dat wordt verzorgd door de Unie van Waterschappen), de dril van de week en alle laatste nieuwtjes uit sportvisland niet in deze derde aflevering.Zondag 9 februari is karpervisser Michiel Pilaar te gast in Studio Vis TV.

Herhaling op zaterdag
Studio Vis TV wordt zondag 9 februari om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7. Samen met de herhaling van een Vis TV-aflevering uit het seizoen 2013 (van 09.30 – 10.00 uur, ook op RTL 7), zit je zondagochtend dus gebakken met een uur sportvissen op televisie! Mocht je de uitzending onverhoopt toch gemist hebben, dan kun je die later alsnog terugkijken. Iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald op RTL 7 – komende zaterdag 8 februari is dat aflevering 2 waarin visgids Daan Verbruggen te gast was. Mocht je niet zolang kunnen wachten, dan kun je het programma ook terugkijken op RTL XL (www.rtlxl.nl).

Kijk hier voor meer informatie en het uitzendschema
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide