Vis TV 2014 komt er aan! (video)

6599
25 feb 2014

De wekelijkse herhalingen van Vis TV op RTL 7 maken op zondag 2 maart plaats voor een gloednieuwe serie visavonturen van Ed en Marco. Tot en met 18 mei kun je iedere zondagochtend rond 09.30 uur dus genieten van een van de twaalf nieuwe afleveringen uit alweer het negentiende seizoen van dit bijzondere sportvisprogramma.

De nieuwe serie trapt op 2 maart af met een aflevering over de mooie recreatieplas Geestmerambacht. De regenboogforellen die hier zijn uitgezet zorgen ondanks de regen tijdens de opnames voor het nodige spektakel. De week daarna reizen Ed en Marco af naar de Roer om in deze prachtige rivier op barbeel te vissen. In aflevering drie banjeren de presentatoren weer eens onvermoeibaar door een oer-Hollandse polder op zoek naar snoek.

Check de promo:

3 x karper

Karper mag als een van de populairste sportvissen van ons land natuurlijk niet ontbreken in Vis TV. Die komt in deze nieuwe serie dan ook maar liefst drie keer aan bod, maar dan wel met drie totaal verschillende vistechnieken. Verder wordt er met de korst op winde gevist, de zeebaars belaagd vanaf het Maasvlaktestrand en gaan beide heren de zee op om met de spinhengel en vliegenlat makreel te vangen – dit laatste is voor Vis TV een primeurtje.

Sportvisuurtje

Voor een totaaloverzicht van de onderwerpen in deze negentiende jaargang van Vis TV, kijk je hier. De uitzendingen van deze spetterende serie zie je van 2 maart t/m 18 mei iedere zondagochtend omstreeks 09.30 uur op RTL 7. Deze worden vervolgens de eerstvolgende zaterdag herhaald. Na de uitzending van Vis TV, blijf je natuurlijk naar RTL 7 kijken. Om 10.00 uur wordt namelijk het nieuwe programma Studio Vis TV uitgezonden. Dit sportvisuurtje op tv mag je dus zeker niet missen!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide