Studio Vis TV afl. 6 gemist? (video)

6304
03 mrt 2014

Afgelopen zondag was karperlegende Piet Vogel te gast in Studio Vis TV. Kijk nu de uitzending terug via RTL XL.

-> Klik hier om de uitzending op RTL XL terug te kijken.

In alweer de zesde aflevering van deze nieuwe sportvis-talkshow leren we de persoon achter deze topvisser kennen. Voor een kijkje in het leven van deze Amsterdammer – die in de jaren ‘90 als karpervisser furore maakte op de grote, Franse stuwmeren en alweer geruime tijd commercieel actief is met o.a. zijn eigen onderlijnenbedrijf – stem je zondag om 10.00 uur dus af op RTL 7.

Piet Vogel verdient met recht het predicaat van karperlegende. Als gerenommeerd auteur voor diverse karperbladen en voorloper op het gebied van onderlijnen-ontwikkeling loopt Vogel al heel wat jaartjes mee. Tegenwoordig laat de vriendelijke Amsterdammer de wekenlange Frankrijktrips achterwege. Hij zoekt het karperavontuur liever in eigen land – waarbij de grote, ruime wateren zijn grote voorkeur genieten. Piet woont bijna zijn hele leven al aan het water, en dat gegeven komt ook terug in zijn visserij.

Ex-roofvisser

Wat weinigen echter weten, is dat Vogel van huis uit helemaal geen karpervisser is. Zo groeide hij als kleine jongen op met het typisch Noord-Hollandse baarsvissen. Later ging dit over in een grote passie voor de snoekbaarsvisserij. Zo deed Piet meerdere malen mee aan het fameuze Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS). Naast de visserscarrière van Piet Vogel ontbreken in deze zesde aflevering ook de vaste rubrieken zoals de Pro Line karper-top-3, ‘Ons viswater’ (verzorgd door de Unie van Waterschappen), de dril van de week en alle laatste nieuwtjes uit sportvisland uiteraard niet.

Herhaling op zaterdag

Studio Vis TV wordt a.s. zondag 2 maart om 10.00 uur uitgezonden op RTL 7. Samen met de eerste (!) nieuwe Vis TV-aflevering van seizoen 2014 (van 09.30 – 10.00 uur, ook op RTL 7), zit je komende zondagochtend dus gebakken met een uur lang sportvissen op de televisie! Mocht je de uitzending onverhoopt toch missen, dan kun je die later alsnog terugkijken. Iedere zaterdagmiddag om 16.30 uur wordt de uitzending van de zondag daarvoor herhaald op RTL 7 – komende zaterdag 1 maart is dat aflevering 5 waarin Vis TV-presentator Ed Stoop te gast was. Mocht je niet zolang kunnen wachten, dan kun je het programma ook vrijwel direct na de uitzending al terugkijken op RTL XL (www.rtlxl.nl)

Kijk hier voor meer informatie en het uitzendschema.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.