Fish O Mania 2014: weer live op de buis! (video)

8365
26 feb 2014

Na de succesvolle eerste live uitzending van Fish ‘O’ Mania International in 2013, brengt RTL 7 dit jaar wederom vijf uur live wedstrijdvissen op de Nederlandse televisie. Op zondag 13 juli vindt in het Engelse Whitmore de internationale Fish ‘O’ Mania koppelwedstrijd plaats.

Het Nederlandse koppel dat hieraan deelneemt bestaat uit de wedstrijdcracks Jurgen Spierings en Dieter Friederichs. Spierings was er vorig jaar ook al bij en behaalde toen samen met Arjan Klop een knappe vierde plek in het sterke deelnemersveld. Bovendien werd hij ook knap vierde in het individuele klassement. Dieter Friedrichs neemt voor het eerst deel, maar gezien zijn grote schat aan internationale wedstrijdervaring zouden de Nederlanders best weer eens hoge ogen kunnen gooien.

Meer informatie over Fish O mania en de deelnemers in Hét Visblad mei, dat eind april verschijnt! Check hieronder een videoverslag van 2013, met tips van Ed Stoop:

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide