Vis TV afl. 4: zeebaars en Maasvlakte 2 (video)

11919
12 jun 2014

In de vierde aflevering van Vis TV 2014 gaan Ed en Marco vissen op het strand van de nieuwe Maasvlakte, beter bekend als Maasvlakte 2.

Onder de juiste weersomstandigheden - wind op de kust en een stevige branding - is daar namelijk van mei tot november regelmatig zeebaars te vangen. En, omdat onze weersvoorspellers een ideale visdag hebben beloofd, sjokt ons duo die ochtend enthousiast en vol goede moed door het rulle zand richting zee.

Al gauw pakt het weer echter anders uit dan voorspeld en zakt de wind i.p.v. toe te nemen helemaal weg en verandert de branding van een schuimende massa in een rustig kabbeltje. Niet bepaald gunstig voor een dagje ‘zeebaarzen’.

Check hier de promo alvast:

Prima hengelmateriaal en prachtige steekzagers kun je echter niet teleurstellen. En… niet geschoten is altijd mis! Bovendien trekt de wind gelukkig weer iets aan als het vloed begint te worden.

Dus vliegen onderlijnen van echte strandhengels, maar ook die van een feederhengel en spinhengel onverminderd richting de branding en misschien dat er toch een zeebaars zo vriendelijk wil zijn om…!

Volgende week in aflevering 5 vissen Ed en Marco (statisch) en bij nacht en ontij op karper in recreatieplas Zeumeren.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL-7 terwijl op elke eerstvolgende zaterdagmiddag om circa 14.00 uur op deze zender de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Foutje in Vis TV afl 3

In de uitzending van Vis TV van afgelopen zondag 16 maart ( snoekvissen bij Kockenge ) is abusievelijk gemeld dat de gesloten tijd voor snoek loopt van 1 maart tot 25 mei. Dit moet natuurlijk zijn zaterdag 31 mei of te wel de laatste zaterdag van mei beter bekend als Nationale Hengeldag.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide