‘VNV Fair’ voor de vliegvisser krijgt eigen plek op Hengelsport Outdoor Fair

6679
15 apr 2014

Het moet nog zomer worden, maar het begint al aardig te kriebelen: in het weekend van 6 & 7 september a.s. staat op het fraaie, direct aan het water gelegen Eiland van Maurik onze Hengelsport Outdoor Fair weer op het programma.

En we kunnen aftrappen met goed nieuws: de Vereniging Nederlandse Vliegvissers ( VNV) heeft besloten dit jaar onder de naam ‘VNV Fair’ een eigen vliegvisevenement in te brengen binnen de organisatie van de Hengelsport Outdoor Fair.

Zo wordt binnen dit grootste outdoor evenement op hengelsportgebied in de Lage Landen een eigen plek gecreëerd voor de vliegvissers en wordt anderzijds van deze unieke gelegenheid gebruik gemaakt om de vliegvisserij te promoten onder de andere bezoekers.

De VNV Fair krijgt een eigen plek in de vorm van een Alu-hal van minimaal 600 m2, direct bij de entree van de Hengelsport Outdoor Fair en aansluitend op de castingbanen.

Centraal in deze hal worden op basis van diverse typen vliegviswater (polder, rivier, reservoir, stromend water en zee) tal van demonstraties verzorgd en kunnen de bezoekers deelnemen aan vliegbindactiviteiten onder begeleiding van ervaren binders. Ook onderwerpen als viswaterbeheer, determineren van insecten en fotografie zullen binnen het attractieve programma een plaatsje krijgen.

Op de castingbanen vinden voortdurend werpdemonstraties plaats en zal ruim gelegenheid worden geboden voor instructie en deelname onder begeleiding van ervaren werpinstructeurs.

Rondom het activiteitenplein in het paviljoen worden stands ingericht waarin tal van direct aan de vliegvisserij gerelateerde bedrijven hun producten en diensten onder de aandacht brengen en ook actief verkopen.

De ‘VNV Fair’ zal als integraal onderdeel vrij toegankelijk zijn voor alle bezoekers van de ‘Hengelsport Outdoor Fair’.

  • Voor verdere informatie over de Hengelsport Outdoor Fair, zie www.hs-outdoorfair.nl
  • Voor verdere informatie over de Vereniging Nederlandse Vliegvissers, zie www.vnv.nu
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.