Vis TV afl. 9: Flevopolderkarper

6957
24 apr 2014

Voor de 9e aflevering van Vis TV 2014 – komende zondag 27 april om 9.30 uur op RTL 7 – struinen Ed en Marco langs de sloten en vaartjes van de Flevopolder op zoek naar karper. Ideaal water om met de pen te vissen.

Alleen blijkt de eerste sloot die ons duo op het oog heeft nogal helder en de karpers daardoor schuw. Bovendien schijnt de zon uitbundig en staat de sloot barstensvol waterplanten waarin vis alle gelegenheid heeft om te vluchten.

Terwijl Marco sluipt langs het water en overal karper ziet die meteen wegvlucht wanneer ze hem zien, zoekt Ed in een ware jungle van riet en brandnetels zijn stekken. Plekken waar hoogstwaarschijnlijk nooit iemand komt, maar waar de karpers toch buitengewoon op hun hoede zijn. Duidelijk slimme vissen die het spelletje door hebben en geen zin hebben om te poseren voor de Vis TV-camera. Toch moet er karper worden gevangen om de uitzending te doen slagen.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL 7 terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Volgende week in aflevering 10 proberen Ed en Marco aan de Waal roofblei aan de schubben te komen. Totdat grote windes interesse voor drijvende broodkorsten en broodvlokken toont en de roofbleien snel zijn vergeten!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.