Vis TV afl. 10: winde op de broodkorst

5480
01 mei 2014

Als Ed en Marco voor de 10e aflevering van Vis TV 2014, komende zondag 4 mei om 9.30 uur op RTL 7, de Waal bij Rossum bezoeken om op roofblei te vissen, blijkt al snel dat deze vissen niet bepaald uitgehongerd zijn. Gelukkig blijkt een partij broodkorsten een uitstekend alternatief als in een zandgat naast de rivier een school dikke windes wordt ontdekt. Binnen de kortste keren beginnen die de korsten te eten en kan plan-B in werking treden.

Schitterend om te zien hoe gretig de grote windes op het brood reageren en welk spektakel volgt. En vooral hoe eenvoudig de visserij is. Slechts met een ‘floater controller’, haakje, elastiekje en een broodkorst komen de mooiste windes voor eventjes op het droge.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL 7, terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Volgende week zondag in aflevering 11 varen Ed en Marco vanuit de Marina van IJmuiden de Noordzee op om makreel aan de schubben te komen. Met niet alledaags hengelmateriaal voor makreel welteverstaan.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.