Natte aftrap met veel vis bij de Topcompetitie Feeder 2014

6213
10 mei 2014

Het 1ste weekend van de Tc Feeder 2014 wordt gehouden in het Noordhollandskanaal te Akersloot. Het weer liet vandaag wat te wensen over; er waren veel buien met wind van wel 37 km/uur uit het zuiden en een temperatuur van maximaal 14 graden. Niet echt ideaal maar de vangsten waren goed tot zeer goed.


Vanaf dit jaar wordt er gecontroleerd op hengel- en leefnetlengte d.m.v. een loting. Deze eerste wedstrijd waren de nummer 10 uit elk vak de gelukkigen. Natuurlijk was dit bij alle drie prima in orde. Ook de voercontrole verliep uitstekend en de wedstrijd kon beginnen.

Iedereen had vis. Er werden wel enkele windes en baarzen gevangen, maar deze zijn vanwege de gesloten tijd teruggezet. De meeste vangst bestond uit brasem.

  Ramon Ansing ving daarnaast ook nog een karper van 11 kg. Dit belooft wat voor het WK Junioren 2014 dat in juli in Assen, Nederland zal plaatsvinden. Ramon vertegenwoordigt Nederland bij het U23 team.Op deze allereerste TC Feederwedstrijd pakte Henk Roskam uit Vak A met 24.864 gram de eerste plaats. Ramon Ansing uit vak B met 23.592 gram sleepte de zilveren plak binnen en Peter van Drie uit vak C nam de derde plek in met 22.496 gram.

Er waren 64 licentiehouders aanwezig, twee afmeldingen en geen dagdeelnemers.

Met dank aan alle controleurs voor hun inzet.

Onderstaande uitslag is nog officieus en wordt officieel op dinsdag 20 mei a.s. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdag 16 mei door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen, per post aan postbus 162, 3720 AD Bilthoven of per mail aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.

Klik hier voor individuele uitslag van de 1e TC Feeder 2014
Klik hier voor de uitslag van Vak A
Klik hier voor de uitslag van Vak B
Klik hier voor de uitslag van Vak C 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide