Hét Visblad bestaat 40 jaar!

3346
08 mei 2014

De mei-editie van Hét Visblad (eind april verschenen) is een mijlpaal in de geschiedenis van dit Nederlandse sportvissersmagazine. Het is namelijk veertig jaar geleden dat het eerste nummer van Hengelsport (het officieel orgaan van de Nederlandse Vereniging Van Sportvisserfederaties; NVVS) verscheen.

Deze voorloper van Hét Visblad ging vanaf juni 1986 verder onder de huidige naam. Dit jaar hebben we dus een jubileum te vieren. Dat doen we door in de huidige jaargang zo nu en dan eens in het archief te duiken en in artikelen terug te blikken op 40 jaar Visbladhistorie. De artikelen worden ook online op deze site geplaatst.

In de komende juni-uitgave (die eind mei verschijnt) kijken we met vier oud-hoofdredacteuren terug op de periode dat zij de scepter zwaaiden over de redactie van een voortdurend veranderend blad.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide