Matige vangsten en veel regen tijdens 2e TC Feeder

3646
11 mei 2014

De 2e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Feeder is vervist onder zeer natte en koude omstandigheden. Er stond meer wind dan tijdens de eerste wedstrijd bij een temperatuur van maximaal 14 graden. Ook de vis liet het vandaag behoorlijk afweten.

 

 r werd veel minder gevangen dan gisteren.
De meeste vangst bestond uit brasem. Tijdens de wedstrijd is er een voercontrole gehouden en bij iedereen was deze in orde.

Cor Kalkman uit vak C werd met 13.962 gram eerste, Jan Veenman uit vak A werd met 11.815 gram tweede, gevolgd door George Wessel uit vak B derde met 4.620 gram. George dankte deze plaats aan een dikke brasem van ruim 3 kilo.

Er waren 64 licentiehouders aanwezig, twee afmeldingen en twee deelnemers zijn wegens omstandigheden tijdens de wedstrijd vertrokken. Er waren geen dagdeelnemers.
Een deelnemer heeft een gele kaart ontvangen, omdat hij aas en voer had achtergelaten op het parkoers

Met dank aan alle controleurs voor hun inzet.

Onderstaande uitslag is nog officieus en wordt officieel op dinsdag 20 mei a.s. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdag 16 mei door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen, per post aan postbus 162, 3720 AD Bilthoven of per mail aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.

Klik hier voor de daguitslag

Klik hier voor de tussenstand na 2 wedstrijden

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide