Karpers en hondenbrokken in Vis TV afl. 12 (video)

5722
16 mei 2014

Voor de 12e en al weer laatste aflevering van de nieuwe serie Vis TV 2014, komende zondag 18 mei om 9.30 uur op RTL-7, vissen Ed en Marco op karper in een sierwater in Lelystad.

Water zoals je dat overal in parken en woonwijken van steden en dorpen kunt vinden en stevig is begroeid met gele plomp en waterlelies. Water waar ook altijd karper leeft, maar dat vanwege de plantenrijkdom bijzonder moeilijk te bevissen is. Zeker in ze zomermaanden en zeker als je dat met de pen of met werplood denkt te kunnen doen.

Bekijk alvast de promo:

Daarom heeft ons duo gekozen voor drijvende hondenbrokken die met een handig worpje met de lange zachte karperhengels prachtig in de openingen tussen de grote groene bladeren gepresenteerd kunnen worden. Karpers zijn immers verzot op dit soort brokken. Vooral als ze van te voren rijkelijk worden gevoerd en e vissen er aan gewend zijn.

Terwijl de ochtend nog maar net is begonnen en diverse naar brokken happende karpers tussen de plompenbladen zijn te zien, werpen Ed en Marco hun aas er precies tussen en kan het feest beginnen.

Vis TV kun je ondanks dat dit de laatste van de nieuwe serie is gewoon elke zondag om 9.30 uur blijven zien. Vanaf volgende week zondag 25 mei start RTL-7 namelijk met het weer wekelijks herhalen van de serie, te beginnen met de regenboogforellen van Geestmerambacht.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide