Uniek: VNV VliegbindWEBstrijd

4355
16 mei 2014

De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) nodigt alle vliegbinders (en dat zijn er wat!) uit hun beste beentje voor te zetten in de VNV-Bind-Web-Strijd. Voor de winnaars liggen heel aardige prijzen klaar, maar daar doen ze het natuurlijk niet voor. Potentiële winnaars gaan uiteraard voor de oneindige roem waarin de winnaars zich voortaan kunnen wentelen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Bind in één (of in alle) van de drie categorieën je beste creatie en stuur die op naar de VNV. Voor deze wedstrijd hebben we de categorieën droge vlieg, nimf en streamer gekozen.

De vliegen worden beoordeeld door een vakkundige jury waarin Jan Kamman en Hans Bock zitting hebben. Hyppo Wanders treedt op als onpartijdig voorzitter. Uit de inzendingen stelt de jury een top-3 per categorie samen. Die top-3 wordt door een professionele fotograaf keurig gefotografeerd en op de VNV-website tentoongesteld. Waarna de VNV-leden en overige bezoekers middels een poll de uiteindelijke winnaars mogen aanwijzen.

Ook voor niet-leden!

Voor alle helderheid: alle vliegbinders mogen deelnemen, dus ook binders die geen lid zijn van de VNV. En je mag één vlieg voor elke categorie inzenden. Dat betekent dus dat je maximaal 3 verschillende type vliegen kunt inzenden.

Deelnemers aan het traditionele Vliegbindevenement dat op 25 mei plaatsvindt kunnen tijdens het evenement hun gebonden vlieg ook inleveren voor deelname aan de bindwedstrijd.

Meer weten over het jaarlijkse vliegbindevenement, de Bind-Web-Strijd, de prijzen en waar je je vliegen heen moet sturen? Surf dan naar www.vnv.nu/bindwebstrijd

Bron: VNV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.