Vissen met autistische kids: Stichting Peuterfonds

6156
21 mei 2014

Op zaterdag 17 mei vond alweer het 26e evenement in de geschiedenis van de Stichting PeuterFonds plaats. Maar liefst 16 kinderen, voornamelijk autisten, van twee verschillende doelgroepen beleefden een zeer gevarieerde dag. En natuurlijk werd er ook volop gevist!

Maar liefst 16 kids van Scouting Titus Brandsma uit Deventer en van Scouting Marca Appoldro uit Apeldoorn, met uiteenlopende beperkingen zoals autisme en ADHD, genoten van de zonnige dag aan de hand van 20 PeuterFonds-vrijwilligers. Om te beginnen kregen de kids een stoomcursus 'kaarzen maken', heel leuk! Na de lunch en het entertainment was het tijd voor het allerbelangrijkste, VISSEN!

De blakerende zon maakte de aanwezige forellen wat loom in eerste instantie. Door volharding en slimme technieken wisten de vrijwlligers de kinderen toch allemaal één of meer vissen te laten vangen. De uiteindelijke winnaar van de dag, Hidde, ving een zalmforel van bijna 60 cm, echt geweldig! Geniet mee van de foto's.

Surf snel naar www.peuterfonds.nl en geniet van het zeer uitgebreide fotoverslag! Voor meer informatie, inschrijven als vrijwilliger of het doen van een donatie, mail je met info@peuterfonds.nl. Hieronder alvast wat mooie sfeerplaten van deze topdag:


Thumbs up!


Topdag!


Prachtige forel


And the winner is... Hidde!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.