Hét Visblad Online juni 2014 (video)

4528
22 mei 2014

Vanaf vandaag valt het nieuwe Visblad weer bij de abonnees in de bus. In de juli-editie staan weer tal van interessante en leuke artikelen die als inspiratie voor mooie uren aan de waterkant kunnen dienen. Allemaal veel lees- en visplezier gewenst met de nieuwste uitgave van Hét Visblad!

Zoals gebruikelijk hebben we ook weer een video gemaakt. In de rubriek Visblad TV gaat presentator Ed Stoop op pad met Ramon Ansing. Deze allround wedstrijdvisser is namelijk zeer bedreven in de method-feeder visserij. Aan de Kleine Wielen bij Leeuwarden demonstreert Ramon deze feedertechniek die je het beste kan omschrijven als ‘karperen’ op brasem. Flatbed feeders, hair-rigs en mini-boilies, je ziet het allemaal voorbij komen in de onderstaande video.Mooie mix
Ook hebben we een meer traditioneel witvisartikel in de aanbieding. Ramon Pasmans legt namelijk haarfijn uit hoe je de in het voorjaar soms lastige vaste stok visserij aanpakt. In het roofvisartikel van deze maand zoeken we het zoute water op. Jack Peelman beschrijft hierin drie verschillende technieken om zeebaars te vangen. Voor de zeevissers hebben we nog meer tips & trucs voorradig. In het zeevisartikel geven de drie bondscoaches van de Nederlandse heren-, dames- en juniorenploeg je ieder vijf zeevistips. Tenslotte gaan we in het karperverhaal van deze maand mobiel boilievissen 2.0. Ron Bouman vist met een loodmontage namelijk struinend en actief op karper.

40 jaar Hét Visblad
Aangezien Hét Visblad (incl. zijn voorloper Hengelsport) in 2014 maar liefst 40 jaar bestaat, besteden we hier de komende jaargang geregeld aandacht aan. We trappen deze speciale serie artikelen af met een historische terugblik. Vier oud-hoofdredacteuren van Hengelsport en Hét Visblad laten hun licht schijnen over de periode dat zij aan het roer stonden van dit magazine. Ook heel interessant leesvoer. Samen met de vaste rubrieken als Visnieuws, MijnVISmaat, Zo Zit Dat, Vis TV Backstage, Spraakwater, Vuurdoop, Verenigingsnieuws, Wedstrijdnieuws, Nieuw In De Rekken en de Visfotostrip kun je dus weer mooi even vooruit.

Abonnee worden
Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Voor slechts € 11,95 per jaar ontvang je dit fraaie magazine iedere maand. Bovendien krijg je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau naar keuze. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.