Vistafette Vechtdal afgelast door hoog water

4133
28 mei 2014

Vanwege de ongekend hoge waterstand van de Vecht bij Ommen heeft Hengelsportfederatie Oost-Nederland de voor a.s. zaterdag 31 mei (Nationale Hengeldag) geplande Vechtdal Vis-Estafette moeten afblazen.

De recordpoging om met een groot aantal sportvissers tegelijkertijd aan de rivier te vissen en zo het Guinness Book of Records in te gaan, kon allereerst vanwege het veiligheidsaspect geen doorgang vinden, terwijl in de kolkende bruine massa ook nooit echt sprake van vissen kan zijn.

Daarom is de estafette en recordpoging verplaatst naar 27 september a.s. Toch willen de federatie en alle vrijwilligers die zich voor deze dag hebben opgegeven Nationale Hengeldag in Ommen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt aan de Dantevijver gelegen aan de Danteweg in Ommen een magnifieke viswedstrijd voor de jeugd gehouden. En vanzelfsprekend gaat om 13.25 uur de aanbieding door Ed Stoop van het mooie nieuwe jeugd-instructieboek van de Snoekstudiegroep (SNB) Snoeken Doe Je Zo ook gewoon door.

Voor het vieren van Nationale Hengeldag moet je daarom komende zaterdag zeker in Ommen zijn. Kijk voor meer informatie op www.sportvisserijoostnederland.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide