1.200 controleurs ontvangen controlepas

5187
03 jun 2014

Deze week hebben circa 1.200 Controleurs Sportvisserij de nieuwe controlepas 2014-2015 ontvangen. Deze pas wordt uitsluitend verstrekt aan controleurs die met succes de cursus Controle Sportvisserij hebben gevolgd.

De Controleur Sportvisserij kan zich met deze controlepas identificeren aan de waterkant en is bovendien herkenbaar aan de verstrekte controlekleding (jas en polo)

De controlepas heeft hetzelfde (creditkaart)formaat en is van hetzelfde materiaal gemaakt als de VISpas. Op de voorzijde van de controlepas staat een pasfoto, geboortedatum en registratienummer van de controleur sportvisserij. Het laatste nummerblok van het registratienummer geeft weer de gebruikersnaam voor toegang tot het Registratiesysteem voor Controleurs Sportvisserij (RCS). Tevens is aangegeven de naam en het logo van de vereniging of federatie namens wie de controleur de visserijcontrole uitvoert.

Hele jaar actief

Door een grootschalig netwerk aan vrijwillige Controleurs Sportvisserij is de georganiseerde hengelsport jaarrond actief met controles aan de waterkant. Hierbij staat naast het controleren op het bezit van de VISpas ook de persoonlijke voorlichting over de visserijregels centraal. Controleurs Sportvisserij zijn te herkennen aan hun kleding en controlepas met opschrift Controle Sportvisserij.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.