Prijswinnaars MijnVISmaat Nationale Hengeldag actie

7065
06 jun 2014

Tijdens Nationale hengeldag is er weer flink gevist! Het was heerlijk weer en de vangsten waren goed. Team MijnVISmaat heeft de mooiste foto's geselecteerd en beloont deze met een prijs.

De winnaars winnen een abonnement naar keuze uit diverse toonaangevende hengelsportmagazines en een originele angry bird plug.

Hieronder de gelukkigen op een rijtje:

Simbad Sinanovic ving deze zeer bijzondere albino meerval met brood! 

Maurice Bachman begon het nieuwe roofvisseizoen meteen goed met een mooie snoek:

 

Björn Valkenburg ving deze donkere schubkarper:

Michael van der Pluijm ging op Nationale Hengeldag haring happen!

Pim Foppe riep deze mooie schub op het matje:

Germ Hof stapte lekker in de boot voor zijn en ving zijn eerste snoek van dit seizoen.

Kristal Jansen maakte een flitsende start met een dikke snoek, een prachtige winde, een snoekbaars en een hele mooie baars!

Christiaan Damen met een prachtige winde in een stadse omgeving.

Admirovic Ceman ging met zijn vader vissen tijdens Nationale Hengeldag. Hij liet zijn zoon zien hoe het moet en ving deze prachtige dunlipharder.

  

MijnVISmaat

Met MijnVISmaat is het mogelijk om snel en eenvoudig je vangsten te registreren, delen en analyseren. Via je smartphone als app, of via de website www.mijnvismaat.nl. Mijn VISmaat is geschikt voor beginnende sportvissers, maar zeker ook voor de ervaren cracks.

MijnVISmaat is helemaal gratis, dus meld je snel aan als je nog geen account hebt! Al ruim 60.000 sportvissers gingen je voor!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.