Kanjers voor karpervissers?

3839
13 jun 2014

Na de goede vangsten tijdens de eerste Topcompetitiewedstrijd Karper zijn de verwachtingen hoog gespannen voor aankomend weekend (13-15 juni). In Veendam bevindt zich het parcours voor de tweede editie van dit seizoen. Kunnen de deelnemers de goede prestaties van de vorige wedstrijden evenaren, of zelfs verbeteren?

 

Borgerswold binnen de Gemeente Veendam wordt vrijdag omgetoverd tot een wedstrijdwater om de visvingers bij af te likken. Wedstrijdleider Gerwin Gerlach geeft aan waarom er optimaal op karper gevist kan worden. “Elke stek is ruim bedeeld zodat er geen hengeldruk is van eventuele buren.” Voor het verloop van de wedstrijd ziet Gerlach kansen op zware karpers. “Ik verwacht niet dat er zulke hoge aantallen vangsten zullen komen als in de vorige wedstrijden. Wel denk ik dat we met zwaardere vissen te maken krijgen. Er zwemmen hier karpers van boven de twintig kilo. Het peilwerk van de vissers zal doorslaggevend zijn deze wedstrijd.”

Het duo Verhofstad en Woltman vist een thuiswedstrijd. Kunnen ze het thuisvoordeel omzetten in een podiumplaats? En zodoende de aanval openen op koplopers Wim en Peter Molendijk? Vrijdag om 18:00 klinkt het startsignaal voor de tweede Topcompetitiewedstrijd Karpervissen. Laten we duimen voor hoge vangsten en zware karpers! Voor het verloop van de wedstrijd kunt u de facebookpagina van Dé KSN raadplegen.

De Nationale Topcompetitie Karpervissen wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland en De Karper Sportvisserij Nederland. De volgende twee wedstrijden vinden plaats aan de Otheense Kreek te Terneuzen en wederom aan de lage Vaart te Almere. Naast de WK-tickets en de bijbehorende geldprijs voor de beste drie koppels in de totaaluitslag, zijn er bij iedere wedstrijd prachtige materiaalprijzen en karpervisreizen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de diverse sponsoren.

Sponsors:

 

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide