Oranje vist ook met de VISpas! (video)

4630
16 jun 2014

De oranjegekte neemt inmiddels ernstige vormen aan in het land. Afgelopen weekend vonden de finales van het WK Hockey plaats in Den Haag. De uitkomst is inmiddels bekend: de dames zijn zaterdag opnieuw wereldkampioen geworden, een fantastisch resultaat.

Helaas konden de oranjemannen deze prestatie zondag niet evenaren; ze verloren van een zeer fit Australië.

Sportvissend Nederland was beide dagen ook vertegenwoordigd! Boven de twee hockey finales werd namens Sportvisserij Nederland onderstaand vliegtuigje namelijk gespot:

Vanuit het vliegveld Zestienhoven werd rond 15 uur, vlak voor de finales begonnen, gevlogen boven het Kyocera stadion. Beide dagen werd, behalve boven het stadion ook over Madurodam, Katwijk en Scheveningen strand gevlogen, alwaar Vlaggetjesdag plaatsvond.

Van Persie

Geïnspireerd door het VISpas-vliegtuigje, besloot Van Persie alvast tot een fenomenale snoekduik met de bekende gevolgen van dien. Laten we er nog even van genieten:


Van Persie: zou vliegvissen wat voor hem zijn?

Op naar de finale!

-> bestel de VISpas online

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide