Fish 'O' Mania live op RTL7 (video)

7766
26 jun 2014

Fish ‘O’ Mania International vindt plaats op zondag 13 juli. Bij deze internationale teamwedstrijd nemen de Nederlanders Jurgen Spierings en Dieter Friederichs het op tegen de top van het internationale wedstrijdvissen, waaronder de winnaar van 2013: Will Raison uit Engeland.

Spierings deed vorig jaar samen met Arjan Klop mee en werd toen vierde, zowel in teamverband als individueel. Dit jaar is Dieter Friederichs zijn teammaat. Deze veelvoudig international debuteert bij Fish ‘O’ Mania, maar draait al lang mee in het wedstrijdcircuit en vertegenwoordigde Nederland al op diverse wereldkampioenschappen, Europese Kampioenschapen en bij interlandwedstrijden.

Check hier een video van Fish 'O' Mania 2013 met Ed Stoop:

Oranje camera

Tijdens de training voor het WK Korpsen in Slovenië vroegen we Jurgen Spierings wat hij dit jaar van Fish ‘O’ Mania verwacht. “Uiteraard kan ik niet al te veel over onze tactiek en aanpak uit de doeken doen, maar Dieter en ik zullen vooral stevig gaan inzetten op het vissen dicht tegen de oever. Daar liggen immers grote kansen: de vorige editie sleepte Will Raison hiervoor een belangrijk deel de eclatante overwinning van de Britten uit het vuur.”


Jurgen Spierings neemt namens Nederland weer deel aan Fish ‘O’ Mania International.

Hoe Jurgen en Dieter het er vanaf gaan brengen, zal duidelijk te zien zijn. RTL 7 heeft besloten een extra camera in te zetten om de verrichtingen van de Nederlanders te volgen. Kijk zondag 13 juli op RTL 7 live naar Fish ‘O‘ Mania. Ed Stoop en Robbert Reimering verzorgen het commentaar bij de wedstrijd, die wordt gelardeerd met allerlei reportages rondom dit evenement.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide