Stel je kandidaat voor Water Natuurlijk!

6235
04 jul 2014

Water Natuurlijk – dé groene waterschapspartij met hart voor blauw – zoekt voor de verkiezingen van maart 2015 nieuwe bestuurders. Water Natuurlijk is in 2007 door diverse natuur en –recreatieorganisaties, waaronder Sportvisserij Nederland, opgericht.

Het is de enige partij die zich inzet voor een waterbeheer waarin gezond water met een gezonde visstand centraal staan.

Grootste partij

Tijdens de vorige verkiezingen sprak dit de kiezers zo aan dat Water Natuurlijk in een klap de grootste waterschapspartij werd. In veel waterschappen heeft de partij de afgelopen jaren haar stempel gedrukt op waterbeheer. Voor zowel vis als sportvissers heeft dit veel opgeleverd.

Denk aan het baggeren van belangrijke (vis)wateren, het aanleggen van ontelbare vistrappen en visvriendelijke oevers. Daarnaast draagt Water Natuurlijk bij aan het verbeteren van de bereik- en bevisbaarheid van veel wateren.

Word bestuurder

Mede dankzij deze successen wordt verwacht dat Water Natuurlijk bij de verkiezingen van maart 2015 weer hoge ogen gaat gooien. Dat betekent dat er weer veel nieuwe bestuurders met een hart voor water, natuur en recreatie nodig zullen zijn. Wil jij een bijdrage leveren aan een gezond (vis) water en vind je het een uitdaging om bestuurlijke verantwoordelijk te dragen voor je eigen leefomgeving? Neem dan als eerste contact op met je eigen hengelsportfederatie. Surf vervolgens naar www.waternatuurlijk.nl/verkiezingen/ waar je je kunt aanmelden als kandidaat.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide