Deelnemers WK Junioren en Fish 'O' Mania bij TC Sportvissen in Assen

6053
04 jul 2014

Komende zaterdag 5 en zondag 6 juli worden aan het Noord-Willemskanaal bij Assen en Vries de derde en vierde wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen gehouden. Hierbij geven ook de deelnemers aan het WK Zoetwatervissen voor Junioren en Fish ‘O’ Mania International acte de présence.

Het WK Zoetwatervissen voor Junioren vindt op 25 en 26 juli plaats aan het Noord-Willemskanaal tussen Assen en Vries. In aanloop naar dit WK is daarom besloten de tweede ronde van de Nationale Topcompetitie als een soort van extra ingelaste training op het wedstrijdparkoers van het WK te houden. Zo kunnen de junioren die namens Nederland meedoen aan het wereldkampioenschap, zich extra goed op dit toernooi voorbereiden. Dat wordt met meer dan 40 teams uit 18 deelnemende landen een fantastisch evenement waarbij veel publiek wordt verwacht.

Sjors Milder (vice wereldkampioen U23)

Belangstellenden kunnen komend weekend aan het Noord-Willemskanaal dus alvast de diverse junioren aan het werk zien die daar over drie weken ook het WK Jeugd gaan vissen. Dit betreft de wedstrijdvissers in de leeftijdscategorieën tot 14 jaar, tot 18 jaar en tot 23 jaar. De jongste deelnemers onder 14 jaar kennen weliswaar nog geen eigen Topcompetitie, maar zijn deze keer bij wijze van uitzondering ingedeeld bij de wedstrijdvissers tot 18 jaar oud.

Naast de jongste wedstrijdvissers uit de Nationale Selectie, zijn ook Jurgen Spierings en Dieter Friederichs van de partij bij de wedstrijden van de Nationale Topcompetitie aan het Noord-Willemskanaal. Deze twee wedstrijdtoppers uit de senioren A-divisie nemen op zondag 13 juli namens Nederland deel aan het prestigieuze Fish ‘O’ Mania in Engeland. Hun verrichtingen bij deze sterk bezette internationale wedstrijd zijn die dag vijf uur lang live te volgen op RTL 7.

Jurgen Spierings met vangst

Beide wedstrijden van de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen beginnen na een voorbereidingstijd van twee uur om klokslag 11.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Op zondag 6 juli volgt om circa 17.00 uur in Zaal Onder de Linden te Vries de prijsuitreiking.


 

 TC Zoet wordt mede mogelijk gemaakt door EVEZET Fishing.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide