Nootdorpse hengelaars halen 10.000 euro op

3386
07 jul 2014

Maar liefst 10.000 euro heeft De NINA Foundation mogen ontvangen van de Nootdorpse Hengelsportvereniging.

In het kader van hun 40-jarig bestaan had de Zuid-Hollandse visclub een jubileum-viswedstrijd georganiseerd ten bate van de NINA-Stichting die zich inzet voor kinderen met het Angelman Syndroom. Een ernstige aandoening waarvan nog veel te weinig bekend is en daarom nog om heel veel onderzoek vraagt.

Viswater was De Vliet bij Leidschendam en ruimschoots voor de sluitingsdatum was het maximum aantal van 60 vissende koppels al ingeschreven.

De Vliet was vroeger altijd een beroemd wedstrijdwater, maar is nu een beetje in vergetelheid geraakt door afnemende vangsten. Gelukkig viel dat deze wedstrijd alleszins mee! Twee koppels wisten na viereneenhalf uur zelfs meer dan 20 kilo vis ter weging aan te bieden. En, naast dikke brasems, voorns en baarzen kon ook een aantal prachtige zeelten worden genoteerd.

Alles bij elkaar een fantastisch evenement ten bate van een goed doel dat op heel veel belangstelling en sponsoren mocht rekenen en dat natuurlijk z’n hoogtepunt kende toen bekend werd gemaakt dat er maar liefst 10.000 euro aan de NINA-Foundation kan worden overgemaakt.

Daarvoor hulde!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide