Werken in de hengelsport? Vacature!

11233
24 jul 2014

Hengelsportfederatie Midden Nederland heeft een leuke vacature open staan. Dit keer gaat het om een administratief medewerk(st)er. Wederom een mooie kans om een baan in de hengelsport te vinden!

Hengelsport Federatie Midden Nederland is een regionaal overkoepelende hengelsportorganisatie en behartigt de belangen van ca. 44.000 aangesloten sportvissers in het zuiden van Gelderland. Om de organisatie verder vorm te geven is administratieve ondersteuning een must. De federatie is daarom op zoek naar een nieuwe medewerker die deze taken op zich kan nemen.

Standplaats is Westervoort. De aanstelling is voor de duur van 1 jaar met daarna uitzicht op een vaste aanstelling. Er geld een proefperiode van één maand.

Lees hier de vacature op de site van de federatie. Voldoe jij aan het specifieke profiel van de vacature, schroom dan niet om vóór 8 augustus schriftelijk te reageren.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide