Snoek bijt in hand vrouw

10873
08 aug 2014

Snoeken zijn opportunistische roofvissen die een gemakkelijke hap niet snel voorbij laten gaan. Daar kan Daniëlle Huijser (22) uit Steenwijk over meepraten. Bij het vissen in een karpervijver in Steenwijk werd ze eerder deze week in haar hand gebeten door een snoek.

Daniëlle was aan met haar vriend aan het vissen. Hij op karpers, zij op kleine visjes. Ze ving er een aantal. Nadat ze het zoveelste visje terug had gegooid en haar handen waste, ging het mis. "Op het moment dat ik mijn handen in het water deed greep de vis mij. De grote snoek... en toen was het hap!"

Scherpe pijn in de hand
De onfortuinlijke Daniëlle voelde direct een scherpe pijn in haar hand. Ze begon te gillen en rukte haar hand uit het water. Ze zag hoe haar hand tot aan de pols in de bek van de snoek zat. Boven het water liet de vis snel los. Daniëlle keek recht in de bek van de vis. Haar schoonzus zag het gebeuren en verleende snel eerste hulp. Een vriend belde de huisartsenpost in Meppel. Aan de andere kant van de lijn werd eerst gelachen, maar uiteindelijk namen ze het telefoontje serieus. Daniëlle moest langskomen en in Meppel werd ze al snel omringd door artsen en assistenten.

"In paniek en hysterisch"
"Ze zeiden dat ze dit nog niet vaak hadden gezien." De wondjes in haar hand werden goed schoongemaakt en er ging een verband om. Een dag later doet de hand nog goed zeer. "Maar ik kan er nu wel om lachen. Dat was gisteren wel anders, toen was ik echt in paniek en hysterisch." De snoek heeft ze niet weer gezien. Dat is maar goed ook, want als de vis was gevangen had ze hem mee naar huis genomen. "Dan had ik hem opgegeten", lacht ze.

Bron: 
RTV Oost.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.