Hengelsport Outdoor Fair 2014

4010
22 aug 2014

Nog twee weken en dan opent de Hengelsport Outdoor Fair 2014 haar deuren. Op zaterdag 6 en zondag 7 september staat het Eiland van Maurik in de Betuwe twee dagen lang helemaal in het teken van de hengelsport.

De Hengelsport Outdoor Fair is een gezamenlijk initiatief van de bekende specialistische magazines Dé Roofvis, Zeehengelsport, Dé Karperwereld en Witvis Totaal en wordt georganiseerd door Hét Hengelsporthuis. Het unieke aan dit buitenevenement is dat er meer dan op welke indoorbeurs dan ook, de nadruk wordt gelegd op beleving, demonstraties, voorlichting, proefvaren én natuurlijk het vissen zelf! Uitgerold over alle hengelsportdisciplines en in de feestelijke sfeer van een ‘country fair’, presenteren meer dan 100 standhouders zich in een eigen pagodetent.


Op de Hengelsport Outdoor Fair 2014 presenteren zich meer dan 100 standhouders.

Toplocatie
Het centraal nabij Tiel gelegen Vakantiepark Eiland van Maurik is een absolute toplocatie voor een dergelijk outdoor evenement. Het wordt omgeven door prima viswater, het beursterrein telt vele honderden meters visoever en heeft een lange landtong én haventjes waar alle praktijkdemonstraties zullen plaatsvinden. Van feedervissen met pellets tot zeebaarsclinics, van actief vissen met kunstaas vanuit een bellyboat, tot het aanleggen van een karpervoerplek met behulp van een voerboot. Met proefvaarten in kayaks en volledig uitgeruste roofvisboten, castingdemonstraties, onder de noemer ‘VNV-Fair’ een apart vliegvispaviljoen en tal van activiteiten voor de jonge visser, waaronder het bekende Jeugdplein van Sportvisserij Nederland waar kinderen onder meer terecht kunnen voor een meet & greet met Ed & Marco van Vis TV.


Ook Vis TV-presentatoren Ed en Marco zijn aanwezig op het Eiland van Maurik.

Beleving

De deelnemende merken, groothandelaren en detaillisten hebben alle ruimte om hun producten niet alleen mondeling toe te lichten, maar ook werkelijk te demonstreren op en aan het water. Dit alles vindt plaats op een afgesloten beursterrein van meer dan 50.000 m² dat is voorzien van horeca- en toiletvoorzieningen. Dát is de kracht van de Hengelsport Outdoor Fair: in de open lucht én pal aan het water persoonlijk ervaren hoe mooi sportvissen is. Als bezoeker is dit het hoogtepunt van het jaar voor een gezellige én leerzame dag uit met vismaten, familie en/of vrienden. Een heerlijk ontspannen dag, terwijl je de beste merken, winkeliers en groothandelaren treft en tal van bekende vissers en hengelsportauteurs ontmoet. Niet te missen!


De beleving van het vissen en de praktijk staan centraal op de Hengelsport Outdoor Fair.

Beursinformatie

De Hengelsport Outdoor Fair 2014 vindt plaats in het weekend van 6 en 7 september as. op Vakantiepark Eiland van Maurik.
Zowel zaterdag als zondag is het beursterrein geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is ruim parkeergelegenheid (€ 5,- per auto). De entreeprijs bedraagt € 10,- en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wie tevoren online boekt, betaalt slechts € 7,50 (en hoeft niet te wachten voor de kassa’s!). Voor online kaartjes en alle informatie over de Hengelsport Outdoor Fair 2014, zie: www.hs-outdoorfair.nl. Daar vind je het complete programma en al het nieuws over de beurs.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide