Enquête Natuurmonumenten over sportvissen

8457
28 aug 2014

Vanaf vandaag kan iedereen deelnemen aan een enquête van Natuurmonumenten over recreatie en natuurbeleving. Zij wil weten of ze de natuur meer moet beschermen of meer recreatiemogelijkheden moet bieden. In deze enquête staat ook een aantal vragen die betrekking hebben op de sportvisserij. Het is daarom van belang dat sportvissers hun stem laten horen en de vragenlijst invullen.

Vragen over de sportvisserij gaan bijvoorbeeld over of Natuurmonumenten de hengelsport meer of minder in haar gebieden moet toestaan. Aangezien Natuurmonumenten een van de grootse natuurorganisaties van Nederland is en ook veel water beheert, zijn deze vragen voor ons sportvissers natuurlijk van groot belang. Niet in de laatste plaats omdat Natuurmonumenten tot nu toe terughoudend is ten aanzien van de sportvisserij. Laat als sportvisser je stem dus horen.

Dat kan via deze link. Vul de enquête met je sportvissershart in. Dit kost even wat tijd aangezien de site ietwat traag is, maar is wel een aanrader om even te doen!

-> Vul de enquête in!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide