Service en subsidie voor verenigingen

6523
03 sep 2014

Hengelsportverenigingen die de vismogelijkheden aan hun viswater willen verbeteren, kunnen hun licht opsteken bij de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland. Van vissteigers en -stoepen tot trailerhellingen en hekoverstappen; de Verenigingsservice biedt hulp bij de aanleg van sportvisserijvoorzieningen.

Foto: Deze vissteiger aan het Overijssels Kanaal is mede tot stand gekomen door het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden.

Hengelsportverenigingen en -federaties die de sportvisserijmogelijkheden aan hun viswater willen verbeteren, kunnen zich laten inspireren door de ideeën die beschreven staan op de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland. Daar wordt precies beschreven waar je allemaal op moet letten bij de aanleg van diverse typen vissteigers, trailerhellingen, visstoepen,
hekoverstappen en andere aanpassingen aan het viswater en de -stekken.

Ook vind je hier een link om subsidie aan te vragen bij het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden voor het realiseren van de sportvisserijvoorziening. Aanvragen kunnen het gehele jaar worden ingediend bij Sportvisserij Nederland.

Bron: Hét Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.