Herkansing voor wereldrecordpoging vissen

5055
08 sep 2014

Vissers uit binnen- en buitenland krijgen eind september de kans in aan de Overijsselse Vecht een wereldrecord te vestigen tijdens de Vechtdal Vistafette.

Update 25/09/2014: Vistafette voor tweede keer afgelast

Een eerdere poging van de Vistafette moest helaas afgelast worden vanwege gevaarlijk hoog water. De Vistafette vindt 's middags plaats van 14.00 tot 15.00 uur aan de gehele Overijsselse Vecht.

Tijdens het evenement wordt geprobeerd het wereldrecord 'met zoveel mogelijk vissers op hetzelfde moment aan één rivier te vissen' te vestigen. Er nemen verschillende hengelsportliefhebbers uit Nederland en Duitsland deel aan deze recordpoging.

Olympisch judokampioen en sportvisser Mark Huizinga geeft de aftrap van de Vistafette en zal zelf ook meevissen voor het wereldrecord. Voor de deelnemers zonder hengel is ook een oplossing geregeld, er zijn namelijk gratis leenhengels beschikbaar om zo kans te maken op het record.

Deelname gratis!

Meedoen kan zonder VISpas en vooraf opgeven is ook niet nodig volgens de organisatie. Alle deelnemers krijgen na de recordpoging een goodiebag mee naar huis. De Vistafette wordt gehouden op 27 september.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.