SNB Pike Experience

4676
11 sep 2014

Op zondag 12 oktober vindt in Almere de Snoekstudiegroep Nederland België (SNB) Pike Experience plaats. Al het goede van de vroegere SNB manifestatie is behouden en aangevuld met veel praktijk. Op dit schitterende roofvisevenement is dus van alles te doen, te zien en te beleven.

De praktijkervaring staat centraal tijdens de Pike Experience. Van kunstaas tot hengels en visboten, je kunt het allemaal testen. Langs de kant worden veel demo’s gegeven over onder meer het werpen met reels, streetfishing, doodaasvissen en het gebruik van bellyboten, kano’s en viskayaks. Die vaartuigen kun je op het water ook zelf testen. SNBleden – en zij die ter plekke lid worden – kunnen bij zeven professionele visgidsen de boot in om materiaal en kunstaas te testen.

Ook vrijwel het hele SNB Promotieteam is met boten aanwezig, zodat er ruim twintig boten beschikbaar zijn om met bezoekers te gaan vissen.

(Ver)kopen en winnen

De beroemde SNB tweedehands markt ontbreekt natuurlijk niet tijdens de Pike Experience. Vergeet dus vooral niet om je overtollige hengelmateriaal mee te nemen. Wil je nieuwe spullen aanschaffen, dan zijn er diverse winkeliers en specialistische leveranciers waar je terecht kunt.

Ook dit jaar is er weer de befaamde grote loterij. Die wordt in delen gesplitst, zodat je niet helemaal tot het einde van de dag hoeft te wachten op een mogelijke prijs. Over prijzen gesproken: de toegang en parkeren is gratis, dus zorg dat je er op 12 oktober bij bent in Almere. Kijk voor meer informatie op www.snoekstudiegroep.nl

Bron: Hét Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.