Volop vissen op TV

10678
16 sep 2014

Vissen is booming, ook bij televisiezenders. Zo zijn er naast het welbekende Vis TV en Studio Vis TV (RTL 7) de nodige nieuwe visprogramma’s in diverse concepten op verschillende zenders te bewonderen. Een overzicht van de uiteenlopende visprogramma’s die de komende periode op televisie worden uitgezonden.

Na jaren onderzoek en inmiddels vijf tv-seizoenen River Monsters krijgt bioloog en ‘extreme visser’ Jeremy Wade nog steeds berichten over zeldzame riviermonsters die hij niet eerder heeft gezien. Zoals de gigantische ‘lau-lau’ die meer dan 100 kilo zou wegen en in staat zou zijn om een mens te verorberen.

In een nieuw seizoen van River Monsters bivakkeert Wade daarom een jaar lang in het regenwoud van de Amazone. Daar onderzoekt hij of de mythes van enorme zoetwatervissen die in de rivieren zouden leven ook kloppen.

Het complete nieuwe seizoen van River Monsters wordt vanaf zondag 21 september herhaald, en is vanaf dan elke zondag om 11.25 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.

Extreme Fisherman

In ‘Extreme Fisherman’ reist de Engelse visfanaat Robson Green reist de wereld af op zoek naar de grootste, snelste, agressiefste en zeldzaamste vissen die er zijn. Op acht bijzondere locaties gooit hij zijn hengel uit om vissen te vangen die zelden aan de haak worden geslagen.

In onder meer de jungles van Midden-Amerika, de steppes van Mongolië en de wateren bij Madagaskar en Venezuela speurt hij naar de Atlantische zeilvis, de blauwe marlijn, de grote barracuda en vele andere spannende vissen waar elke sportvisser van droomt om ze ooit te vangen. Eenvoudig wordt het niet, maar met de hulp van de lokale vissers en hun speciale technieken weet hij er toch heel wat aan zijn haak te slaan.

Extreme Fisherman is vanaf vrijdag 19 september t/m vrijdag 7 november elke vrijdag om 22:00 uur te zien op Discovery Channel.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.