Roofvissers opgelet: Snoekerijen 119 is uit!

3650
16 sep 2014

Vanaf 20 september zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 119 met deze keer weer veel nieuws van en over de SNB en prachtige vistechnische artikelen.

Je leest in dit nummer alles over onze SNB Pike Experience, een praktijkgericht roofvisevenement wat wij organiseren op 12 oktober in Almere. Iedereen heeft hier gratis toegang en het belooft een mooie en vooral gezellige dag te worden. Verder verslagen van ons promotieteam dat vooral voor de jeugd erg actief was deze zomer, aankondigingen van onze befaamde praktijk visdagen en nog veel meer vanuit de SNB.

Maar daarnaast lees je ook interessante bijdragen over o.a. trollen op grote baarzen, een achtergrond artikel over de Musky en een primeur waarin Robert-Paul Wolters technisch gezien in gaat op de vangst van zijn recente nieuwe record snoek. Natuurlijk staat er nog veel meer in de ook dit keer weer 60 pagina’s tellende Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt!

Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.