Workshop 'Beter besturen'

5767
24 sep 2014

Speciaal voor de bestuursleden van verenigingen heeft Sportvisserij Nederland een nieuw cursussen ondersteuningspakket ontwikkeld. Tijdens de workshop ‘Beter besturen’ komt het besturen van een hengelsportvereniging in de breedste zin aan bod.

Een goed bestuur is de motor van een goed georganiseerde hengelsportvereniging. Om de kwaliteit van hengelsportbesturen naar een hoger plan te tillen, organiseert Sportvisserij Nederland dit najaar de workshop ‘Beter besturen’.

Tijdens deze eendaagse workshop wordt het besturen van een vereniging in de breedste zin behandeld. Dat varieert van het benoemen van de taken en verantwoordelijkheden van een bestuurder tot het werven van jeugdleden en nieuwe vrijwilligers.

Direct aan de slag

Voor hengelsportbestuurders die na de workshop direct aan de slag willen met het versterken van hun vereniging, volgen vier praktijkavonden, verspreid over een periode van enkele maanden. Tijdens deze avonden zullen de bestuurders – ondersteund door medewerkers van de federaties en Sportvisserij Nederland – in hun eigen tempo werken aan een beleids- en activiteitenplan voor hun eigen hengelsportvereniging én aan de uitvoering daarvan. Uiteraard bepaalt het bestuur van een vereniging zélf wat daar uiteindelijk in komt te staan.

Wanneer

De cursus Beter Besturen is bedoeld voor oude én nieuwe bestuurders van hengelsportverenigingen, die met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat willen halen voor hun vereniging.

De eendaagse workshop wordt dit najaar op donderdag 16 oktober en vrijdag 14 november gehouden bij Sportvisserij Nederland in Bilthoven. Neem voor meer informatie contact op met Bert Zoetemeyer of 030-6058400.

Kijk voor het volledige cursusprogramma van Sportvisserij Nederland op www.hsvservice.nl.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.