Hét Visblad Online oktober 2014 (video)

8133
25 sep 2014

Donderdag 25 september, en dat betekent de verschijningsdatum van het oktober-nummer van Hét Visblad! In deze nieuwe editie – die vanaf vandaag bij de abonnees door de brievenbus gaat – vind je weer tal van leuke en informatieve artikelen. En weer een nieuwe aflevering van Visblad TV, niet te vergeten.

We trappen traditiegetrouw af met de rubriek Visblad TV. Deze maand gaan we op pad met witvistopper Patrick Princen – die deze editie tevens de cover siert. Patrick is fervent matchvisser, en doet in de nieuwe Visblad TV (en bijbehorende reportage in het magazine) de visserij met sliders uit de doeken. Dat deze megadobbers niet alleen bijzonder geschikt zijn voor het dobbervissen op dieper water, maar ook nog eens hele mooie aanbeten opleveren, zie je via onderstaande video!

Loodalternatieven

Gauw verder naar wat deze editie je nog meer te bieden heeft. Allereerst de karperrubriek. Daarin deze maand geen spannende reportage, maar een artikel dat stof tot nadenken geeft. Karpervisser en tevens een van de ‘frontmannen’ van De KSN Michel Hollaar duikt in zijn artikel in de wereld van het lood, en dan vooral de alternatieven voor lood. Want lood is schadelijk, en loodvervangers niet. Interessante kost, en zeker iets om als karpervisser eens goed bij stil te staan.

Kayakken

Dan over naar de roofvisrubriek. Daarin deze maand aandacht voor het roofvissen vanuit een kayak. Toen het Haringvliet begin september toneel stond voor het ‘Hobie Fishing European Championship 2014’ maakte Visbladredacteur Ties Ittmann van de gelegenheid gebruik om de mogelijkheden van zo’n kayak eens onder de loep te nemen. Want voordelen hebben die Hobie’s zonder meer!

Over voordelen gesproken: de witvisfanaten kunnen komende herfstperiode hun voordeel doen met de herfsttips van drie wedtrijdtoppers, te weten Sjors Milder, Stefan Altena en Dirk Ekkelenkamp.

Verder in Hét Visblad

Uiteraard blikken we in dit blad ook terug op Sharkatag 2014, alweer de derde editie en wederom zeer geslaagd. Voor de Spraakwater gingen we een dag op pad met twee bloedfanatieke ‘soortenjagers’, en aan de oevers van de Limburgse Geul laat de nog jeugdige Isabel van Lieshout zien dat vliegvissen echt niet alleen voor het mannelijk geslacht is weggelegd. Tenslotte ontbreken de vaste rubrieken (Zo zit dat, Vis TV Backstage, Visnieuws, MijnVISmaat, Verenigingsnieuws, Vuurdoop, Nieuw in de rekken, Wedstrijdnieuws en de Visstrip) uiteraard ook niet.

Abonnee worden

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Voor slechts € 11,95 per jaar krijg je dit fraaie magazine iedere maand thuisbezorgd. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau naar keuze uitzoeken. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

ARCHIEF

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.