Ramon Ansing wint TC Feeder 2014

4494
05 okt 2014

De zesde en laatste wedstrijd van de Topcompetitie Feeder 2014 is, net als de vijfde wedstrijd, gehouden aan het Prinses Margrietkanaal. In tegenstelling tot zaterdag was het op zondag erg bewolkt en hadden de deelnemers de wind in de rug.


Ondanks deze weersverandering liet de vis zich goed vangen. Van 66 licentiehouders waren er 10 niet aanwezig. Twee daarvan hadden zich niet afgemeld en zij ontvangen een gele kaart. Er was ook een dagdeelnemer aanwezig. Hij was de enige die geen vis ter weging heeft aangeboden. De vangsten bestonden hoofdzakelijk uit brasem, blankvoorn en kolblei.

Alvorens de uitslagen bekend werden gemaakt werd eerst de WK-ploeg in het zonnetje gezet voor het behalen van de 3e plaats tijdens het WK in Ierland. Uit handen van wedstrijdcommissaris Willem Raven ontvingen zij een ingelijste foto als herinnering.

Dagwinnaar was vandaag Jan Willem Plekkenpol (vak B) met 15.966 gram. De tweede plaats was voor John Vallenduuk (vak A) met 9573 gram en Edwin Timmer (vak C) werd 3e met 7.938 gram.
Winnaars 6e wedstrijd

Ramon Ansing mocht zich de winnaar van de hele competitie nemen. Na aftrek van de twee slechtse wedstrijden had hij slechts 6 punten en 44.969 gram. Op de 2e en 3e plaats eindigden resp. Peter van Drie en John Vallenduuk met beiden 12 punten. Peter had echter een veel hoger gewicht, namelijk 39.975 gram tegen 23.025 gram voor John.De uitslagen zijn officieus tot dinsdag 14 oktober a.s. Eventuele protesten dienen voor vrijdag 10 oktober 09.00 uur binnen te zijn bij Sportvisserij Nederland.

Klik hier voor de daguitslag van de 6e wedstrijd

Klik hier voor de eindstand TC Feeder 2014 

                        

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide