Vissen bezorgt Anderlechtspeler problemen (video)

5424
15 okt 2014

Heel wat spelers hebben naast voetbal nog een ander hobby. Terwijl velen zich beperken tot het spelen van spelletjes op de PlayStation of Xbox zijn er sommigen met een speciale hobby. Silvio Proto is een van hen.

Terwijl veel spelers liefst voor hun televisie zitten om FIFA 15 te spelen, gaat Silvio Proto vissen. Dat doet hij soms zelfs met Daniel Van Buyten. Zijn hobby brengt hem soms wel eens in de problemen. Afgelopen zomer volgde RSCA TV hem tijdens het vissen toen de doelman van paars-wit aan het revalideren was na zijn blessure.

Check de video hieronder:

"Ik heb teveel materiaal", geeft hij toe. "Dat zorgt soms voor discussies met mijn vrouw. Het probleem is dat ik niet veel opruim en daar zijn ze thuis niet altijd tevreden mee."

Toch zorgt de doelman van Anderlecht dat het nog goedkomt. "Maar ik ben het altijd die alles opruimt, dus uiteindelijk komen we wel overeen."

Proto geeft ook aan waarom hij voor het vissen kiest. "Voor mij is het de beste manier om te ontspannen na de wedstrijden. We hebben een stresserend beroep, zeker een doelman."

Een competitiebeest blijft de nummer één van Anderlecht wel. "Ik wil altijd winnen, als ik met mijn vader ga vissen, dan wil ik hem verslaan. Al moet je eigenlijk de vis verslaan. Als je die vangt, dan heb je gewonnen."

Bron: Voetbalnieuws.be

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.