Koppel karperwedstrijd 'In de duisternis van de nacht'

4053
15 okt 2014

Tijdens het jaarlijkse evenement Nacht van de Nacht organiseert de karpercommisssie van Sportvisserij MidWest Nederland een koppel karperwedstrijd in de Lage Vaart bij Lelystad. Het wedstrijdtraject is verdeeld in 2 gedeeltes waar de 20 koppels kunnen vissen.

Het gaat om het stuk aan het Gelderse Diep en het stuk Lage Vaart aan het ‘Rodemijnsteenpad’. De hoofdprijs van deze wedstrijd is een cheque voor een buitenlands vis avontuur.

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol. Het inschrijfgeld voor deze wedstrijd bestaat uit € 50 per koppel.

De wedstrijd wordt georganiseerd op zaterdag 25 oktober 14:00 en duurt tot zondag 26 oktober 12:00.

Tijdens de wedstrijd staat de natuur en met name de mystiek en schoonheid van de nacht centraal. Je kan in deze 22 uur de overgang van de dagdelen goed zien en vooral de opbouw naar een rustige en stille nacht met een prachtige hemel tot gevolg is fantastisch om mee te maken. Samen met een mooie vangst maakt dit het plaatje compleet.

Ga naar de site van Sportvisserij MidWest Nederland voor meer informatie over de wedstrijd en om je aan te melden.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide