Nieuw seizoen Studio Vis TV!

5901
01 dec 2014

Studio Vis TV komt terug op de buis! Vanaf 21 december gaat dé sportvistalkshow van Nederland zijn tweede seizoen in. Met dit keer meer én langere afleveringen: tien in plaats van acht uitzendingen en in plaats van een half uurtje nu een vol uur zendtijd. Stem vanaf 21 december dus iedere zondagochtend omstreeks 09.00 uur af op RTL 7.

Een andere belangrijke wijziging ten opzichte van het eerste seizoen, is dat we van één naar twee studiogasten gaan. Presentator Marco Kraal ontvangt elke week bekende en minder bekende sportvissers vanuit alle disciplines – van witvissen tot karpervissen en van vliegvissen tot roof- en zeevissen.

 
Presentator Marco Kraal ontvangt elke uitzending twee studiogasten,. Decor: net als vorig jaar het Plashuis

Jochem Myjer, Willem Stolk, Ernesto Kamminga, Edwin Kerssies, Anja Groot, Arjan Klop en Ed Stoop; het is zomaar een greep uit de lijst met namen die zullen aanschuiven. Elke uitzending wordt een uur lang gepraat over de nieuwe ontwikkelingen in hengelsportland, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve vistechnieken en producten. Alles wat je als sportvisser wilt weten komt aan bod!

Het land in

Net als vorig seizoen vormt het Plashuis bij de Nieuwkoopse Plassen wederom het studiodecor. Maar daarbij gaan we in dit nieuwe seizoen ook het land in. Robert de Wilt – in seizoen 1 nog de vaste sidekick van Marco Kraal – reist in deze nieuwe serie als razende reporter het land door.


Robert de Wilt gaat iedere uitzending het land in voor vers sportvisnieuws. (foto: Melvin Tijssen)

Gewapend met een microfoon en op de voet gevolgd door een camerateam bezoekt hij elke uitzending belangrijke sportvisevenementen en -projecten om betrokkenen te interviewen. Zo bezocht hij voor de eerste uitzending de karperuitzettingen van het SpiegelKarperProject Benedenrivieren.


Opnames tijdens de SKP-uitzetting, afgelopen weekend.

Iedere zondag

Studio Vis TV wordt vanaf zondag 21 december tot zondag 22 februari iedere zondag op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen rond de klok van 09.00 uur. Naar alle waarschijnlijkheid worden de uitzendingen de daaropvolgende zaterdag herhaald. De afleveringen van Studio Vis TV zijn tevens direct na uitzending online terug te kijken via www.rtlxl.nl.

Aansluitend op dit tweede seizoen van Studio Vis TV start begin maart 2015 het nieuwe seizoen Vis TV. Een reeks van twaalf spiksplinternieuwe avonturen van Ed & Marco, die daarbij in het kader van het 20-jarig bestaan van Vis TV ook teruggrijpen op uitzendingen uit het verleden. Kortom: er is volop vissen op tv in de komende maanden. Kijk voor meer info op www.vistv.nl en onze eigen website.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide