Vacature: telefonist(e)/ receptionist(e)

4481
01 dec 2014

In verband met het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s en haar gewijzigde contract na de bevalling, kijkt Sportvisserij Nederland in het nieuwe jaar uit naar een enthousiaste Telefonist(e)/ receptionist(e).

Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, bijna 850 hengelsportverenigingen en ruim 600.000 aangesloten sportvissers. Voor alle sportvissers in Nederland behartigt zij de belangen op nationaal en internationaal niveau.

Verder worden de federaties en verenigingen ondersteund op een groot aantal werkvelden, zoals water- en visstandbeheer, promotie en voorlichting en bij juridische zaken en controle. In het kantoor in Bilthoven werken 49 personen, verdeeld over vier afdelingen.

In verband met het zwangerschapsverlof van één van onze collega’s en haar gewijzigde contract na de bevalling, kijkt Sportvisserij Nederland in het nieuwe jaar uit naar een enthousiaste

Telefonist(e)/ receptionist(e)

  • van 15 jan –eind april: 24 uur /week
  • begin mei: 16 uur/week

Werkzaamheden

Onze nieuwe collega is sociaal en spreekt goed Nederlands. Je verricht vooral receptie- en telefoonwerkzaamheden en daarnaast enkele administratieve werkzaamheden zoals het beantwoorden van e-mails en het invoeren van gegevens in ons administratiesysteem.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in Bilthoven of omstreken woonachtig is.

Functie-taken

- doorschakelen of beantwoorden van inkomende telefoongesprekken
- doorzenden of beantwoorden van inkomende e-mail
- ontvangen van gasten en verzorgen van koffie/thee voor cursisten
- bestellen van lunches e.d. bij cursussen of andere bijeenkomsten
- invoeren van gegevens in ons administratie systeem

Functie-eisen:

- mbo-niveau
- nauwkeurig, zelfstandig en structureel kunnen werken
- klantvriendelijk en stressbestendig
- ervaring met enkele computerprogramma's zoals Excel

Werktijden

Van half januari tot eind april drie dagen per week en daarna twee dagen per week (in ieder geval op woensdag en vrijdag). Locatie Bilthoven.

Overige informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met Simone van den Essenburg, telefoon: 030-6058400 of per e-mail.

Solliciteren

Zend je motivatiebrief en cv voor 16 december 2014 naar vacature@sportvisserijnederland.nl of naar Sportvisserij Nederland, Postbus 162, 3720 AD Bilthoven.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide