Cursusprogramma 2015 en verenigingsservice

6321
16 dec 2014

In het huidige verenigingswerk kan geen vereniging bestaan zonder de inzet van de talloze vrijwilligers. De georganiseerde hengelsport is daar geen uitzondering op. Vrijwilligers houden de vereniging niet alleen draaiend, maar zorgen ook voor een boeiend en plezierig verenigingsleven voor al haar leden.

Sportvisserij Nederland ondersteunt de verenigingen en haar vrijwilligers graag met haar online Verenigingsservice. Deze landelijke service wordt in samenwerking met de regionale federaties verzorgd en bestaat uit veel (achtergrond)informatie over o.a. bestuurszaken, jeugdwerk, promotie, wedstrijden en nog veel meer. De meeste informatie wordt u aangeboden als infoblad in Pdf-formaat en als voorbeeld uit de serie BESTUUR: het infoblad 'De georganiseerde sportvisserij'.

Meer informatie, documentatie over deze service treft u aan onder de link: https://www.sportvisserijnederland.nl/verenigingsservice/

Aanvullend op deze landelijke service kunt u voor aanvullend materiaal, vragen en voor regionale of lokale ondersteuning terecht bij uw eigen federatie, zij helpen u graag verder!

Voor ondersteuning van de werkzaamheden van uw vrijwilligers biedt de verenigingsservice ook een uitgebreid cursuspakket aan over diverse activiteiten binnen uw vereniging. De cursussen worden centraal en regionaal georganiseerd en zijn gratis voor vrijwilligers van uw hengelsportvereniging.

Hebt u vrijwilligers die zich verder willen ontwikkelen en een grotere bijdrage willen leveren aan een bloeiend verenigingsleven door het volgen van een cursus of dat u meer weten wat Sportvisserij Nederland op dit gebied nog meer te bieden heeft?

De data, locaties en de cursussen staan in het overzicht cursussen Sportvisserij Nederland 2015

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide