Vacature: Adviseur Sportvisserij Zuidwest Nederland

4156
17 dec 2014

Sportvisserij Zuidwest Nederland is de regionaal overkoepelende hengelsportorganisatie in de provincies Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Zij behartigt de belangen van ca. 240 verenigingen en 148.000 sportvissers in deze provincies. Ter ondersteuning en verdere professionalisering van hun organisatie zoeken zij een Adviseur Sportvisserij (36 u/week).

Als ‘Adviseur Sportvisserij’ behartig je het sportvisserijbelang in met name de regio Zeeland. Je ondersteunt onder meer hengelsportverenigingen en je begeleidt kleine projecten. Je hebt WO werk- en denkniveau en affiniteit met (zee)hengelsport. Werken met vrijwilligers betekent ook dat je regelmatig ’s avonds actief bent voor de hengelsport! De standplaats is Drimmelen.

Heb je interesse? Meer informatie over deze functie en de mogelijkheid om te reageren kun je vinden op de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide