Spandoeken, beachflags en hesjes

4241
21 jan 2015

Ook dit jaar biedt Sportvisserij Nederland alle verenigingen de mogelijkheid om het verenigingslogo te laten opknappen en spandoeken, beachflags en hesjes te laten maken waarop het logo prijkt.

Verenigingen kunnen hun logo laten verbeteren of geheel nieuw laten ontwerpen. In beide gevallen wordt het logo geschikt gemaakt voor drukwerk en promotiematerialen als folders, spandoeken en beachflags. Ook kun je hesjes laten maken waarop het verenigingslogo prijkt.

Deze promotiematerialen zijn te gebruiken tijdens een open dag, braderie, viswedstrijd, Nationale Sportweek of op Nationale Hengeldag. Dat komt niet alleen de naamsbekendheid van de vereniging ten goede, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling.

Kostenplaatje

Heb je interesse om voor jouw vereniging een logo, spandoeken, beachflags of hesjes te laten maken? Kijk dan op onze Verenigingsservice, onderdeel Promotie en laat je wensen per mail weten aan Gerwin Gerlach.

Prijzen logo:

1) Verbeteren bestaand logo: € 80,-
2) Vervaardigen nieuw logo: € 160,-

Prijzen spandoek en beachflag:

1) Losse bestelling spandoek 100 x 400 cm: € 145,-. Vanaf drie stuks: € 70,- per stuk.
2) Losse bestelling beachflag 70 x 190 cm: € 160,-. Vanaf drie stuks: € 90,- per stuk.

Prijzen bedrukte hesjes:

De prijs van de hesjes is afhankelijk van het aantal stuks dat wordt besteld en de wijze van bedrukking. Hier vind je een overzicht van de kosten.

Promotiematerialen met het verenigingslogo zijn via Sportvisserij Nederland te bestellen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.