Mark Huizinga en Coen Hansen in Studio Vis TV (video)

7590
24 dec 2015

Komende zondag zijn olympisch kampioen judo Mark Huizinga en zeeltspecialist Coen Hansen te gast in de herhaling van aflevering 6 van Studio Vis TV - dé sportvis-talkshow van Nederland.

Het duo staat garant voor de nodige vispassie: van de bootvisserij op de grote rivieren tot buitenlandtrips, en van succesvol zeeltvissen in onze talrijke stadswateren tot het snoeken met dood aas.

Bij het grote publiek is Mark Huizinga (41) vooral bekend vanwege zijn succesvolle judocarrière – met als hoogtepunt de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van 2000. Maar naast sportman is Mark ook een bijzonder gepassioneerd sportvisser en een waardig ambassadeur van de hengelsport. Afgelopen zondag vertelde de ex-topjudoka honderduit over zijn passie voor het vissen. Uiteraard kwam ook zijn visserij ruimschoots aan bod, waarbij het bootvissen op rivierkarper en roofvis centraal staat.

Coen Hansen

De tweede gast van aankomende zondag is Coen Hansen. Coen heeft zich de laatste jaren volledig toegelegd op het gericht vissen op zeelt – een vissoort die mede dankzij de verbeterde waterkwaliteit aan een sterke comeback bezig is. In de uitzending van komende zondag doet Coen alle ins en outs rond zowel het ‘statisch’ als het struinend zeeltvissen uit de doeken. Montages, aas, stekkeuze en de potentie van onze stadswateren voor de zeeltvisser; het komt allemaal aan bod.


Mark Huizinga en Coen Hansen te gast in aflevering 6

Sportvissers stemmen Water Natuurlijk

Voor het onderdeel ‘Vis TV in het land’ reist Robert de Wilt deze keer af naar de stuw en vispassage van Hagestein, aan de Lek bij Vianen. Vismigratie is namelijk één van de speerpunten van waterschapspartij Water Natuurlijk. Deze partij profileert zich als dé waterschapspartij met oog voor visstand en sportvisserij. In 2008 won Water Natuurlijk – mede dankzij de stemmen van veel sportvissers – de vorige waterschapsverkiezingen.

Nieuw seizoen start 3 januari

Studio Vis TV wordt komende zondag 25 januari van 9.30 tot 10.30 uur uitgezonden op RTL 7. Mocht je de uitzending op televisie onverhoopt missen, dan kun je deze na de uitzending direct online terugkijken via RTL XL (www.rtlxl.nl of download de RTL XL app).
Studio Vis TV wordt tot 27 december iedere zondagochtend op RTL 7 herhaald. Het nieuwe seizoen start op 3 januari. De uitzendingen beginnen om 9.30 uur. Elke zondag een uur lang visplezier op nationale televisie, dus!

Kijk hier voor meer informatie over Studio Vis TV.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide