Komend weekend Carp Zwolle (video)

5567
04 feb 2015

Op 7 en 8 februari 2015 kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE editie 2015 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Ook dit jaar maken ze er een extra groot feest van en ook Sportvisserij Nederland is aanwezig met een grote stand.

De gehele beursvloer van de IJsselhallen in Zwolle staat tijdens Carp Zwolle 2015 in het teken van karpervissen en niets dan karpervissen. Hier vind je de nieuwste gadgets, check je de fijnste kleding en maak je kennis met de beste materialen van het seizoen 2015.

Check de promo voor 2015 hieronder:

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op Carp Zwolle. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar hebben we weer een aantal toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing op hun expertisegebied te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!

20.000 m² karpergeweld

Carp Zwolle is de grootste karperbeurs in Europa en jij kunt erbij zijn! Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear die je voor je hobby nodig hebt (of die gewoon leuk is om te hebben). Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen op 7 en 8 februari 2015 naar Zwolle voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.

Deskundig advies en demonstraties

Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens Carp Zwolle 2015 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken in de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

Sfeerimpressie 2014:

Kom naar onze stand: van alles te beleven!

Sportvisserij Nederland zal met een grote stand aanwezig zijn van maar liefst 250 vierkante meter, waar we ook plek bieden aan Sportvisserij Oost Nederland, De KSN én sportvisserijkandidaten voor de Waterschapsverkiezingen.

Op onze stand is een jeugdplein aanwezig, waar jeugdige bezoekers onder begeleiding van vrijwilligers van De KSN en de sportvisacademie De Groene Welle perfecte karperonderlijnen kunnen knopen en instructie krijgen over visveilige loodsystemen en loodvervangers. Ook kan er naar hartenlust worden gedrild op onze twee drilsimulatoren en er is een 'korstwerpbaan', waar je kunt proberen om een korst in verschillende teilen te mikken.

En last but not least zijn op onze stand heel veel materialen uit de webwinkel met een speciale beurskorting te koop!

Kaarten en tijden

De kaarten voor de Carp Zwolle 2015 kosten € 16,- aan de kassa. Koop jij je kaarten online dan betaal je slechts € 12,-. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang. Openingstijden:

  • Zaterdag 7 februari 09:30 tot 17:00 uur (VIP arrangement – 08:30 tot 17:00)
  • Zondag 8 februari 10:00 tot 16:00 uur (VIP arrangement – 09:00 tot 16:00)

Tot op Carp Zwolle!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.