Afl 10 Studio Vis TV met Rozemeijer en Stoop gemist? (video)

6622
23 feb 2015

Afgelopen zondag stond de tiende en voorlopig laatste uitzending van Studio Vis TV op het programma. We sluiten dit tweede seizoen af met studiogasten Bertus Rozemeijer en Ed Stoop. Bekijk de uitzending nu online terug.

-> Klik hier om de laatste uitzending terug te kijken op RTL XL

Bertus Rozemeijer (64) kan worden gezien als een van de grondleggers van de Nederlandse roofvisserij. Kunstaas speelt al 50 jaar een grote rol in Bertus’ leven. Zondag vertelt hij daarom hoe de kunstaasmarkt door de decennia heen is ontwikkeld – van de Heintz lepel van weleer tot de modernste creaties van tegenwoordig.

Zijn voorliefde voor de roofvis vertaalt zich daarnaast in een indrukwekkende staat van dienst als auteur, zowel van roofvisboeken als artikelen in tal van binnen- en buitenlandse magazines. Tot besluit gaat Bertus in op zijn voorliefde voor de streamervisserij.

20 jaar Vis TV!

De tweede gast van aankomende zondag is Ed Stoop (62), oftewel ‘Mister Vis TV’. Onze bekendste vissende Nederlander – die in aflevering 5 al vertelde over zijn favoriete visserijen in ‘prive-tijd’ – gaat dit jaar alweer zijn twintigste seizoen in als presentator van Vis TV.

Ed kijkt zondag terug op 20 jaar presenteren van het langstlopende RTL-programma. Bovendien blikt de Hagenees vooruit op wat de kijkers zoal kunnen verwachten in het 12 afleveringen tellende nieuwe seizoen dat per 1 maart van start gaat. Ook gaat Ed dieper in op de visserijen en locaties die in dit nieuwe seizoen van Vis TV aan bod komen.


Bertus Rozemeijer en Ed Stoop te gast in aflevering 10 van Studio Vis TV.

Vis TV achter de schermen

Het 20-jarig jubileum van Vis TV was voor reporter Robert de Wilt reden om eens een dagje achter de schermen mee te lopen. Middenin natuurgebied de Weerribben – op de grens van Overijssel en Friesland – loopt hij ‘behind the scenes’ mee tijdens opnames voor het nieuwe Vis TV-seizoen.

Wie Ed en Marco zijn, weten de kijkers inmiddels al. Maar wie zijn er nog meer betrokken bij het maken van zo’n uitzending, en wat komt er verder allemaal bij kijken? Robert gaat o.a. in gesprek met regisseur Emile Swidde en cameraman Marius Holdermans, en zoekt uit hoe een episode van Vis TV nou eigenlijk tot stand komt.


Robert de Wilt neemt een kijkje achter de schermen bij Vis TV.

Herhaling op RTL XL

Aflevering 10 van Studio Vis TV werd zondag 22 februari van 9.30 tot 10.30 uur uitgezonden op RTL 7. Met deze tiende aflevering is er een eind gekomen aan seizoen 2 van Studio Vis TV. Maar niet getreurd, want alle afleveringen kun je op je gemak online terugkijken via RTL XL. Daarnaast worden de uitzendingen elke zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur op RTL 7 herhaald.

Kijk voor meer informatie over Studio Vis TV op onze site en www.vistv.nl.

Terugkijken:

Hieronder een overzicht van de uitzendingen:

1.  21/12/2014 - Karpervisser Raymond Hakkert en baarsvisser Pieter-Bas Broeckx
2.  28/12/2014 - Vliegvisser Edwin Kerssies en karpervisser Ernesto Kamminga
3.  04/01/2015 - ADHD-er Jochem Myjer en roofvisser Willem Stolk
4.  11/01/2015 - Wedstrijdtopper Anja Groot en barbeelspecialist Leon Haenen
5.  18/01/2015 - ‘Karperdame’ Lizette Beunders en Vis TV-presentator Ed Stoop
6.  25/01/2015 - Olympisch kampioen judo Mark Huizinga en zeeltspecialist Coen Hansen
7.  01/02/2015 - Wilfred van Asselt (17) en Willem Romeijn (20)
8.  08/02/2015 - Zeevistopper Arthur van Tienen en hengelportjournalist/ roofvisser Sjoerd Beljaars
9.  15/02/2015 - Wedstrijdvisser Arjan Klop en vliegvisser Albert van den Brink
10. 22/02/2015 - Bertus Rozemeijer en Ed Stoop

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.